Zumba „u ritmu zdravlja“

Večeras počinjemo sa ponovnim emitovanjem radijske emisije „U ritmu zdravlja“. Svake srede od 18 sati, moći ćete da čujete koji su to zdravi stilovi života.

U današnjoj emisiji pričaćemo o Zumbi. Naša gošće će biti Danica Todorov Antić, instruktorka Zumbe i plesa u plesnom klubu „Primavera“. Saznaćete u čemu je tajna popularnosti Zumbe u svetu i kod nas, ko sve može da se bavi Zumbom, šta vam je od opreme potrebno za čas Zumbe i neke zanimljivosti o ovom plesu.

Uživajte uz veselu muziku koja se sluša na časovima Zumbe i pesme posvećene plesu, a možda i vi odlučite da zaplešete negde.

Voditeljka i autorka emisije je Marija Milanović.

Slušamo se premijerno sredom od 18 sati i reprizno nedeljom u 14 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *