Zoran Stefanov (Iskaz): „Kada shvatimo da je ljubav esencija svih stvari tog trenutka postajemo bolji ljudi“

Zoran Stefanov Iskaz Alfa i omega sastava Iskaz, Zoran Stefanov, nije se dao zbuniti na ovogodišnjem Lovefestu. Pokušali smo da dobijemo informaciju šta grupa dobija od obožavateljki, ali je Zoki ipak okrenuo na suze, ljubav, sreću.

Za grupu Iskaz Niš je specifičan grad. To je mesto gde su prvi put otišli iz Pančeva, a koji grad više voli Zoran šta mislite?

„To je grad gde smo osetili neverovatnu ljubav i podršku“ dodaje on, a kada smo kod ljubavi rekosmo i da čujemo njegovu ljubavnu sutuaciju jer smo i na Lofesestu zar ne?

Kompletan intervju možete poslušati u nastavku, a razgovor je sa ovogodišnjeg Lovefesta u Vrnjačkoj banji priredila Petra Nešić.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *