„Zlatna malina“ za „Sumrak sagu“?!

Nagrada Zlatna malina

Nagrada Zlatna malina

Poslednji nastavak „Sumrak sage“ ubedljivo vodi u broju nominacija za ne tako laskave nagrade „Zlatna malina“ koje se dodeluju nagorim filmskim ostvarenjima u protekloj godini.

„Sumrak: Praskozorje 2“ ima čak 11 nominacija u deset kategorija koliko ih ukupno i ima na dodeli „Zlatne maline“, što ovaj film čini apsolutnim šampionom u negativnom kontekstu.

Uprkos činjenici da je na blagajnama zaradio 814 miliona dolara, film je nominovan u kategorijama za najgori film godine i najgori filmski nastavak godine.

Pevačica Rijana takođe je među nominovanima za „Zlatnu malinu“ i to kao najgora sporedna glumica za svoju rolu u naučno-fantastičnoj akciji „Battleship“.

Među nominovanima za najgoru glavnu glumicu su Mila Jovović, Kristin Stjuart, Ketrin Hejgl i Barbara Strajsend, dok su potencijalno najgori glumci godine Nikolas Kejdž, Edi Marfi, Robert Patinson i Adam Sendler.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *