Zimski uspon na Midžor

midzor tekstJedan od najviših vrhova Srbije nalazi se na visini 2169 m, a planinarsko – alpinistički klub “Mosor” ovaj put vodi vas gore! Prava prilika da pobegnete od gradske gužve u prelepu zimsku čaroliju.

Jednodnevni izlet na Midžor i Babin zub, počinje u nedelju 8. februara, od 6 sati ujutru, a sastajalište je ispred kabineta gradonačelnika, a planirano trajanje je do 20 sati uveče.

Izlet na Babin zub biće prilagođen onima koji su manje iskusni i u ne baš tako dobroj kondiciji. Ukoliko planirate da odete samo na izlet, koštaće vas 800 dinara, što obuhvata cenu prevoza i organizacione troškove i vodiče na samoj planini. Cena dnevnog ski pasa, za one koji planiraju skijanje, je 1560 dinara za odrasle (poludnevni je 1080 dinara) i 1200 dinara za decu (poludnevni je 800 dinara).

Organizatori napominju da obavezno ponesete topliju odeću, zimske cipele, kapu i rukavice, rezervnu odeću i obuću, hranu I minimum litar vode. Kao i planinarske štapove, kamašne za sneg, baterijska lampa, naočare za sunce, zaštitne kreme za lice i usne, overena zdravstvena knjižica i lična karta.

Više informacija možete dobiti na brojeve telefona:

063 484 139 i 066 484 139 Igor

063 414 836 i 064 538 14 22 Dragan Mitrović

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *