Zgrabi priliku i izađi iz svoje zone komforta!

global citizen tekstSituaciju iz naslova ovog teksta već dosta mladih je iskusilo, da li imate hrabrosti i vi? Ukoliko ste spremni da sebi priuštite mogućnost puta oko sveta i ličnog usavršavanja program „Global Citizen“ je kao stvoren za vas.

Studentska organizacije AIESEC otvorila je poziv za učešće na pomenutom programu koji mladim ljudima pruža mogućnost da rade na ličnom usavršavanju kao i otkrivanju novih i širenju svoje kulture.

Ovaj program volonterske prakse pruža mogućnost mladima da rade na projektima iz tri oblasti: kultura, obrazovanje i socijalno preduzetništvo.

Programi na temu kultura se organizuju u cilju promovisanja različitih kultura, učiš da komuniciraš prevazilazeći kulturne razlike, postaješ tolerantniji prema različitim

nacijama.

Program obrazovanja je usmeren na osnovno obrazovanje neprivilegovanih društvenih grupa i neformalno obrazovanje učenika I studenata kroz učenje stranih

jezika, IT veština ili ekonomije.

Programi socijalnog preduzetništva omogućavaju studentima da steknu praktično iskustvo i usavrše svoje veštine iz oblasti multikulturalnom okruženju.

Sve što je potrebno od uslova da ispuniš da bi se prijavio za neki od programa jeste da imaš do 29 godina, status studenta i B1 nivo engleskog jezika, a više informacija možeš pronaći na sajtu aiesec.rs

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *