„Želja za osmehom“ na dečijoj klinici

deda mraz tekstDečju internu kliniku u Nišu posetio je Deda Mraz. Deca na klinici dobili su paketiće ali i par sati osmeha i drušenja sa „bradatim dekom“.

Druženje sa Deda Mrazom organizovano je u okviru akcije „Želja za osmeh“ koja se pred Novu godinu sprovodi u bolnicama i ustanovama socijalne zaštite u Subotici, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Užicu.

Ova akcija ima za cilj da vrati osmeh na lica mališana koji i tokom praznika moraju da ostanu u bolnicama, a Deda Mraz se svojski potrudio da decu zabavi pesmicama sa koreografijom, zabavnim igrama i naravno poklonima. Mališani su na poklon dobili veš i pidžamice kompanije „Extreme intimo“, a nakon podele poklona na scenu su stupili volonteri Dečije klinike koji su za decu izveli predstavu.

Akciju „Želja za osmeh“ organizuje kompanija Jasmil, a tokom deset dana trajanja akcije posetioci „Extreme intimo“ maloprodajnih objekata mogli su da na specijalno dizajniranim čestitkama upute novogodišnje pozdrave deci u ustanovama iz svog grada.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *