Zdravlje nije samo odsustvo bolesti

Lekari često nemaju vremena ili strpljenja da odgovaraju na vaša pitanja u vezi sa  zdravim životnim navikama pa se neretko dešava da konsultujemo „doktora Gugla“ koji, osim što nas može bolje informisati, zna i da pogreši jer pojedine enciklopedije na internetu može da uređuje bilo ko.

Kako biste dobili odgovore na mnoga pitanja o zdravim stilovima života predlažemo vam da posetite seriju predavanja koju organizuje Klub zdravlja iz Niša. Seriju predavanja ovaj Klub organizuje nekoliko godina unazad, u proleće i u jesen, a ove sezone podsećaju na reči koje dolaze iz Svetske zdravstvene organizacije:

„Zdravlje nije samo odsustvo bolesti. Zdravlje je stanje potpunog fizičkog, psihičkog i socijalnog raspoloženja čoveka.“

Jesenji ciklus predavanja „Odvoji vreme za svoje zdravlje“ počinje u petak 30. oktobra i trajaće do 19. decembra. U toku ovog perioda možete poslušati 6 predavanja u Regionalnom centru (Pariske komune bb, pored zgrade GO Medijana), a o svim nedoumicama koje vas muče moći ćete nakon predavanja da se konsultujete sa lekarima specijalistima, nutricionistima, aromaterapeutkinjom i biologičarkom.

Kako bi polaznici okrepili dušu klasičnom muzikom, nakon završenog ciklusa predavanja 26. decembra im se pruža mogućnost da besplatno prisustvuju Novogodišnjem koncertu Niškog simfonijskog orkestra (ul. Generala Milojka Lešjanina 16).

Ulaz na sva predavanja je besplatan, a kompletan program možete pogledati na slici iznad teksta.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *