Zbog njih su platani bili ljubomorni

_DSC0008Kada su platani u Balkanskoj ulici u Nišu dobili novo ruho zahvaljujući umetnicama koje su ih oslikavale, kada su osvežene žardinjere novom bojom i cvećem, a ivičnjaci zadobili otiske mašte dece iz SOS Dečjih sela, videli smo kako ta ulica može da igleda svakodnevno.

Kada su dan kasnije prošetale One, videli smo zašto bi trebalo tako da izgleda.

Kreativnost, entuzijazam, lepota i mladosta udruženi u akciji, kakvih bi moralo da bude što češće, ako ni po čemu drugom, ono bar sudeći po reakcijama prisutnih Nišlijka i Nišlija.

_DSC0958Svoje modele predstavile su dizajnerke Jelena Dimitrijević, koja je i autorka ovih revija, kao i Anite Sadiković, Petre Nikolić, Milice Kitanović, Jane Petrović i Dine Blagojević.

Modnu reviju „Between Magic Woods“ između oslikanih stabala u Balkanskoj ulici, pratio je kvartet omladinske filharmonije.

Inicijatori ove akcije su Fondacija “Za lepši Niš” i Turistička organizacija grada Niša.

 Više fotografija pogledajte OVDE.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *