Zbog njega će Holivud videti Niš!

Preuzeto sa Fejsbuka, Foto: https://www.facebook.com/Radicha-151122818314323/

Preuzeto sa Fejsbuka, Foto: https://www.facebook.com/Radicha-151122818314323/

„Niš timelapse video“ čiji je autor niški glumac i fotograf Davorin Dinić pobedio je na mesecnom festivalu „Hollywood international independent documentary festival- Hilda Festival“

„Meni je izuzetno drago i veoma sam uzbudjen zbog činjenice da će američka publika biti u prilici da vidi naš grad u jednom jako lepom svetlu i da se možda zainteresuje za njega i potraži neku dodatnu informaciju na internetu, a ko zna, možda odluče i da posete naš grad“ kaže Davorin Dinić na svom Fesjbuk profilu.

Festival je koncipiran tako da se svakog meseca biraju pobednici iz raznih kategorija čiji će se filmovi prikazati na zvaničnom događaju u martu 2018. godine.

„Niš timelapse video“ je takodje selektovan za još jedan festival u USA koji se održava u savenoj državi Tenesi u gradu Chatanooga, pod nazivom „Lookout Wild Film Festival“.

„Moja radost je veceras zapravo duplirana, jer pored gornjeg naslova „NIš u Holivudu“ sad sledi još jedan – „Niš u Tenesiju“. Festival se održava u januaru 2017. i u trenutku pisanja ovog statusa raspored javnog prikazivanja selektovanih filmova još uvek nije objavljen“ piše još Davorin Dinić.

Zaista odličan način da jedan NIšlija čestita Novu Godinu svojim sugrađanima i svom gradu. Hvala Davorine!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *