Zbog bolesti Josipe Lisac odložen njen nastup na festivalu PozitivNI

Dan pre dugoočekivanog koncerta Josipe Lisac u Nišu, od organizatora festivala PozitivNI u okviru kog je bio predviđen i njen nastup, stižu loše vesti. U nastavku prenosimo saopštenje u celosti:

Poštovani posetioci,
Obaveštavamo vas da je, zbog iznenadnog lošeg zdravstvenog stanja Josipe Lisac, njen nastup na festivalu PozitivNI 31. maja odložen.
Bez obzira na novonastalu okolnost, koncert Josipe Lisac će biti održan u Nišu čim se bude poboljšalo njeno zdravstveno stanje.
Gospođa Josipa Lisac se izvinjava svojoj publici i zahvaljuje na razumevanju.
Pozivamo posetioce da uživaju u ostalim sadržajima festivala, a gospođi Josipi Lisac želimo brz oporavak.
Hvala na razumevanju!
Festival PozitivNI

Redakcija Super radija se pridružuje željama za brz oporavak Josipe Lisac, a svima koji posete ostale programe festivala PozitivNI dobar provod.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *