Zavirimo u dečije misli i saznajmo kako im možemo pružiti podršku u stresnim situacijama

Možda ste se nekada kao nastavnik, pedagog, prijatelj neke porodice ili slučajni prolaznik susreli sa detetom koje preživljava neku veoma stresnu situaciju ili je bilo izloženo nasilju? I možda ste se pitali kako da reagujete, šta da kažete, kome da se obratite. U emisiji „U ritmu zdravlja“ dali smo odgovore na ovakva i slična pitanja.

Psihološkinja i psihoterapeutkinja Marija Marković govorila je o važnim informacijama o projektu „Niste sami“ koji je namenjen pružanju psihološke podrške deci koja su bila izložena krivičnim delima, kao i o zaštiti osoba sa mentalnim invaliditetom.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *