Zašto smo ugasili Super radio?

Super radio logoNakon nebrojanih neugodnosti koje smo velikom broju vas priređivali, tvrdoglavo odbijajući da ugasimo opciju automatskog puštanja radija čim uđete na naš sajt, rešili smo da odstupimo od ove odluke, koje smo se uporno držali od osnivanja 2012. godine i to „k’o pijan plota“.

Ružni crni plejer, sa lepim dobrim namerama, vazda u vrhu vašeg ekrana, kada ste na našem sajtu, možda vam neće pružiti neki estetski ugođaj, ali će bar zvuk biti valjan (čitaj bez seckanja). Eto, malo da i mi budemo praktični. A za ovo odsustvo seckanja od danas je „kriv“ i HostinBuy.

Kliknete na dugmence za PLAY, ako želite da nas slušate, ili na dve tarabice, ako vas baš smorimo i želite da nas pauzirate.

Dakle, izvinjavamo se:

  • zbog grdnje ili samo mrkih pogleda vaših šefova što na radnom mestu slušate muziku, umesto da radite (kao da ta dva ne mogu istovrmeno),
  • što ste svoje kancelarijske kolege izložili torturi našeg zvuka, bez najave i pažljive pripreme,
  • zbog svih papuča ili predmeta sličnih namena, koje su vam pogodile glavu ili samo proletere pored iste, kada u po noći probudite supružnike, mame tate, deke i bake – i to samo jer ste želeli da pre spavanja pročitate tekst do kog vas vodi mnogoobećavajući link na Fejsbuku,
  • zbog preskakanja srca kada vas neočekivano u sitnim satima, ispameti neka rokačina, jer se tonac zbunio, pa zamenio noćne dnevnim plejlistama, a vi ste opet, naivni, poverovali da još jedan mnogoobećavajući naslov vodi do dubokoumnog, ili makar jako interesantnog teksta…

Zbog svega navedenog i sličnih razloga, mi ga eto ugasismo, a vi nas upalite, po želji, ćefu ili potrebi…Evo, molimo vas ko da smo Parni valjak!

Super radio tim

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *