Zašto ne propustiti današnji Cool presek?

cool presek-tekstNovo izdanje emisije Cool presek počinje tačno u podne. Naš predlog je da na vreme ukucate u svoj pretraživač superradio.rs i ne propustite zanimljive priče koje smo vam pripremili.

U današnjoj emisiji, između ostalog, govorimo o:

  • Predstojećem sajmu poslova i stručnih praksi – Job Fair sa Katarinom Jović i Jovanom Janković
  • Događaju „Novinarska priča – #zaduzbinaznanja“ sa predstavnicima udruženja Mladi ambasadori
  • Seminaru „Internet – dobar sluga, loš gospodar“ koji organizuje Psihološko savetovalište za studente, a naša gošća je Ivana Petrović volonterka
  • Repertoaru Pozorišta lutaka sa Zoricom Filipović
  • Projektu „Poruke prijateljstva za moje vršnjake u nedaći“ koji realizuje Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin,a  naša sagovornica je Svetlana Rajković
  • Novim naslovima iz izdavačke kuće „Laguna“. Ukoliko želite da osovojite knjige iz ove izdavačke kuće slušajte nas pažljivo.

Emisija Cool presek od 12 do 14 sati samo na superradio.rs

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *