Zašto je važno da čuvamo dete u nama

Odrasla ste osoba ili ste tek zakoračili u svet odraslih, a onda vam kažu da je važno da negujete dete u sebi. Možda u prvom trenutku deluje zbunjujuće i vi se pitate o kakvom se sada detetu u vama radi kada su vam već nakon vrtića govorili da bi trebalo da postepeno postanete zrela odgovorna osoba.

O vezi između deteta u nama, zrelosti i odgovornosti, o ispoljavanju ljutnje na adekvatan način u novoj emisiji „U ritmu zdravlja“ sa voditeljkom i autorkom emisije Marijom Milanović razgovaraće telesna terapeutkinja Ana Anačkov iz Centra za lični razvoj Soma Sofia. Saznajte više o telesnoj terapiji, zanimljivim radionicama koje će tokom aprila biti održane u ovom centru i otkrijte kako da uspostavite balans između duha i tela.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *