Zašto je Oliver frontmen KKN-a uživao na HillsUp festivalu?

Da bi se stvorila jedna kvalitetna cigareta čiji su radnici sposobni da je ručno savijaju potrebno je mnogo godina iskustva i to nakon što su počeli sa pet godina čim su uspeli da sednu na stolicu tako da im glava prelazi visinu stola.

Ne znam odakle mi ova priča za početak intervjua sa Oliverom Nektarijevićem, frontmenom benda KKN, ali pustih plejlistu na Youtubu koja počinje pesmom „Danas nebo silazi u grad“, zapalih svoj rođendanski poklon i nakon pucketanja limenke hladnog pića sam spreman da čujem njegove utiske nakon nastupa sa HillsUp festivala.

Nije brojao koliko ljudi je bilo u publici ali definitivno je uspeo da spoji generacijski različite posetioce pa ste mogli da uočite i roditelje sa malom decom koja su poput osvajanja vrha neke planine bez i trunke žaljenja ili kukanja što su na tom mestu gde su osvajala svaki metar nadmorske visine, a u ovom slučaju svaki muzički presek još od 1991.godine kada počinje da plovi brod nazvan Kanda Kodža i Nebojša.

Utisci su za Olivera i članove benda „solidni, pozitivni, lepi, prijatni“ ali ne zbog viskija nakon rakije niti gladi koju je, kaže osećao dok je pevao na prvoj večeri zlatiborskog festivala.

A šta je za pršutom, kajmakom, komplet lepinjom?

E, upravo pomen na hranu ga je podsetio na Niš i kafanu koje se seća, a da je pojeo večeras priznaje i za parisku šniclu i pomfirt ali je opet tu planinski vazduh.

No instrukcije i savete o piću i jelu ostavimo za audio snimke koje ćete čuti na Super radiju.

Dobro je pa su kafana, jelo i još po nešto ostali u dobrom sećanju Oliveru jer ga  Niš podseća na tužnu priču koju je, čini nam se, jedva čekao da podeli sa nama.

Taman kada je bend dvehiljade i neke imao nastup na Nisomniji i publika „pala u delirijum kao da su došli Bitlsi“ njihov nastup je prekinut.

Žao mi je što se nisu skoro vratili u Niš gde im je mesto, ali moraju na porade na tome, a mi Olivera nakon sedam minuta razgovora ostavljamo da još pola sata uživa u svežem vazduhu ali i narednom nastupu – sastavu Goran Bare i Majke.

Kompletan necenzurisani intervju možete poslušati uskoro na Super radiju.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *