Zašto bi partnerku ili partnera trebalo da pozovete na Vaginine monologe ovog 14. februara?

Ovog ponedeljka vas vodimo na Svetosavski sajam knjiga (petoro vas), podsećamo na februarsku razmenu knjiga u Univerzitetskoj biblioteci, vodimo na predavanje o prvom japanskom Nobelovcu Jasunariju Kavabati i podsećamo na humanitarni koncert i berza za Ivu i Nataliju.

Govorićemo i o predstavi Vaginini monolozi u Lutkarskom i zašto bi svog partnera ili svoju partnerku trebalo da odvedete 14. februara baš na ovaj događaj u Lutkarskom.

Pričaćemo i o muzičkim radionicama, repretoaru pozorišta, delićemo i karte za neke predstave, podsetićemo vas na korisne tribine i predavanja o ženskom zdravlju…a ako stignemo pustićemo i muziku povremeno…ali samo najbolju.

Slušajte nas od 12 sati!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *