O zaštiti ličnih podataka danas u emisiji PONS

Nedavno je u EU Info kutku u Nišu prezentovan vodič za medije pod nazivom „Zaštita ličnih podataka i novinarski izuzetak.“ Vodič je izrađen u okviru USAID projekta jačanja okruženja za održivost medija, sa namerom da medijsku zajednicu u Srbiji obavesti o sadržaju novih pravila, načinima na koji zakonske odredbe utiču na rad medija, ali i ponudi stručnu pomoć radi razumevanja i primene novog Zakona.

U okviru ove prezentacije, održana je tribina na kojoj je bilo reči o izazovima sa kojima se susreću mediji kada se radi o upravljanju podacima od ličnosti.

Jedan od govornika na toj tribini bio je Dragan Petković iz Južnih vesti s kojim ćemo o ovoj temi razgovarati u emisiji PONS danas od 16 sati.

Tekst: Ivan Novković

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *