Zanimljivi događaji u ritmu prirode

Ovoga petka u emisiji „Prirodnim tempom“ malo vedrije teme:

  • Saznajemo kako svako od nas može postati “Ozon hero” i uključiti se u očuvanje ozonskog omotača,
  • Predstavljamo prirodna bogatstva reke Grze i donosimo vam vesti iz zemlje i sveta.
  • Bliži nam se velika naučna zabava svetskih razmera : “Noć istraživača”, podržana od strane Evropske komisije u okviru Marija Sklodovska-Kiri akcije, koji predstavlja program Evropske unije za jačanje evropske istraživačke karijere. Ovim povodom u goste nam dolazi imenjakinja naše voditeljke: Aleksandra Pavlović, koordinator projekta sa PMF-a u Nišu.
  • Sa nama u ovom terminu razgovara i Branislav Jakovljević, menadžer Javnog akvarijuma i tropikarijuma Beograd, i suorganizator drugog “Aquaterra Srbija” sajma koji će se održati ovog vikenda.

Ukoliko prvi put čujete za bilo koji od ovih događaja u našoj zemlji budite sa nama i ovog petka od 17:00!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *