Zakasnite sa nama i osvojite Zabavnik

Zabavnik 3291Istraživanja govore da je utorak najomraženiji radni dan. Tada je valjda naredni vikend još previše daleko, a obaveze se samo gomilaju. Zato je tu naš jutarnji magazin „Zakasni i pojačaj“, od 8 do 10 sati. Uz dobru muziku, osnovne servisne informacije i glas zvezda, pripremamo vas za lagani izlazak u dan. Tu smo da vas podsetimo da zagrlite najmilije, da ne žurite bez razloga, da poštujete sopstveno vreme i da vam izmamimo bar jedan osmeh nekom zanimljivošću ili gegom.

Uz to što je naše jutro utorkom posebno po tome što vam poklanjamo najnoviji broj „Politikinog zabavnika“, da uživate u listanju do kraja radne nedelje, ovog puta nam u goste dolazi Jelena Todorovoić iz Turističke organizacije Niš. Sa njom ćemo malo ćaskati o tome gde sve kvalitetno možete provesti slobodno vreme u Nišu i okolini. Ona će nam otkriti koja su to brda sa kojih se pružaju najlepši pogledi, niz koje reke se možete spustiti kanuom, sa koje litice poleteti paraglajderom i još puno zanimljivosti o još uvek nedovoljno promovisanim potencijalima našeg grada i okoline.

Šaljite nam pitanja i predloge na info@superradio.rs

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *