Zakasni i pojačaj – 4. februar 2015.

Zakasni i pojacajNema razloga da i ovaj radni dan ne počnete sa nama. Ili da nam bar dozvolite da vam ulepšamo jutro, ako vi počinjete dan pre nas.

I ovog jutra kasnimo sa vama od 8 do 10 sati. Uz osnovne servisne informacije, glas zvezda, vesti sa super strane stvarnosti i sportske vesti, provučemo i neku zanimljivost, šalu, savet ili čistu glupost. A između trućanja voditelja, omogućavamo vam da čujete i neku super muziku.

Kao i svake srede u goste nam dolazi Negoslava Stanojević, da pričamo o blogovanju i zanimljivim temama i dešavanjima na interenetu. Slobodno joj možete postaviti pitanje u komentaru ili na info@superradio.rs.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *