Zakasni i pojačaj – 30. januar 2015.

Zakasni i pojacaj

I ovog petka vam pružamo razloge za kašnjenje. Samo opušteno, još nekoliko sati radnog dana i pred nama je vikend.

Mi smo tu da vam ujutru od 08h pružimo osnovne servisne informacije, da znate šta vas očekuje sa druge strane izlaznih, ali i da vam prenesemo glas zvezda i kakva vas to sudbina očekuje do kraja dana.

Kao i svakog petka, u goste nam dolazi Mladen Stojanović, da pričamo malo marketingu na Internetu, pa ukoliko želite da mu postavite pitanje, slobodno nam pišite.

A danas, po prvi put u jutarnjem magazinu vam poklanjamo jedan zanimljiv poklon, koji će vam sigurno biti jak razlog za neko buduće kašnjenje. Slušajte nas pažljivo jer ćete biti u prilici da osvojite primerak Nacionalne revije Srbija. Opširnije o svemu u našoj rubrici „List po list“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *