Zakasni i pojačaj 26. januar 2015.

Zakasni i pojacaj

Započnite dan uz naš jutarnji magazin „Zakasni i pojačaj“.

Da, opustite se i polako, bez žurbe, stresa i nervoze, počnite sa dnevnim obavezama. Pružićemo vam osnovne servisne informacije, a usput vam skrenuti pažnju da ne žurite, da ne zanemarujete voljene i najbliže, ali ni svakodnevne prolaznike.

Tu smo da uz dobru muziku sa vama podelimo nekoliko nepotrebnih, ali svakako zanimljivih činjenica. Prirpemili smo vam i kratke vesti koje će vas možda navesti na razmišljanje, a možda samo nasmejati. Ako ste od onih koji veruju u horoskop, verujte nam da je naš najtačniji i nemojte početi dan dok ne čujete glas naših zvezda.

A čim vam budemo saopštili novosti iz sportskog sveta, u goste će nam doći Isidora, sa kojom ćemo malo prodiskutovati o aktuelnim modnim trendovima, pa ako imate pitanja za nju, slobodno ih ostavite u komentarima.

Zajedno počinjemo i ovu radnu sedmicu od 8 do 10 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *