Zagrevanje za vikend – elektrofank na Super radiju

Vodimo vas u svet „b strane“ elektronike, specijalno za ovu priliku domaćini H! i Kalson su pripremili selekciju „drugačije“ plesne muzike.

Klub „Feedback“ svakog vikenda trudi se da Nišlijama priredi nešto interesantno i drugačije, uz rezident DJ-eve koji zagrevaju atmosferu. Upravo oni pripremili su listu koju slušamo u četvrtak, od 20 sati, pripremajući se za petak i nastup Luke Eargoggle-a.

Ovaj švedski DJ je znalcima sinonim za elektrofank, a preko 50 njegovih izdanja objavljuju  E.R.P, Morphology, Das Muster, Mono Junk, DMX Krew, Egyptian Lover, Legowelt i drugi.

Uz Super radio pripremite se za svirku, a u petak će najverniji slušaoci imati priliku da osvoje karte za ovaj nastup i uživo posvedoče kvalitetu zvuka nastalog na švedsko plaži, gde Luke Eargoggle živi i stvara neopterećen problemima urbanog življenja i skoncentrisan samo na muziku.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *