Za svetski dan pozorišta „Slike sa izložbe“

Sa festivala u Turskoj

Sa festivala u Turskoj

Povodom Svetskog dana pozorišta Lutkarsko pozorište u Nišu izvešće predstavu „Slike sa izložbe“ u režiji Biserke Kolevske.

Kako kažu niški lutkari reč je o predstavi koja pripada žanru teatra senki i podjednako je interesantna kako mlađima, tako i starijim gledaocima.

U predstavi glume: Srđan Miljković, Biljana Radenković, Davorin Dinić, Tatjana Milenković, Toma Bibić, Nataša Ristić.

Cena karte je 200 dinara.

Pozorište lutaka je sa ovom predstavom učestvovalo i na VII Internacionalnim danima lutkarstva koji su počeli 7. marta i traju do 6. aprila.

Ansambl je u turskom gradu boravio od 17. do 22. marta i bio je jedini predstavnik iz Srbije od 44 pozorišta iz 21 zemlje na ovom festivalu revijalnog karaktera.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *