Za Prvi maj besplatan prevoz do izletišta

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Gradski saobraćaj za vreme prvomajskih praznika (petak i subota) odvijaće se po nedeljnom redu vožnje saopštavaju u Direkciji za javni prevoz Grada Niša. Za građane je obezbeđen i besplatan prevoz do izletišta.

Ukoliko ste planirali da za Prvi maj posetite izletište Kamenički Vis, lepa vest je da imate besplatan gradski prevoz. Naime, GO Pantelej, JKP Direkcija za javni prevoz Grada Niša i prevoznik Ćurdić d.o.o. organizuju besplatan prevoz.

Polazno stajalište je kod Učiteljskog doma, a autobusi se kreću preko Jagodin male, ulicom Kosovke Devojke i dalje putem za Kamenicu.

Autobusi će ka izletištu sa stajališta „Učiteljski dom“ polaziti u 6, 8, 10, 12, 16 i 18 sati; dok je povratak sa Kameničkog Visa organizovan u 7, 9, 11, 15, 17 i 19 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *