Za 8. mart radionica o ženskim ljudskim pravima

Radionica tekstPovodom Međunarodnog dana žena, Eu info kutak iz Niša i Centar za devojke organizovali su edukativno – iskustvenu radionicu “Ženska ljudska prava”.

Cilj radionice je, prema rečima organizatora, povećanje informisanosti devojaka, srednjoškolki i studentkinja o ženskim ljudskim pravima ali i osnaživanje devojaka da se zalažu za poštovanje istih, kako u sopstvenom životu tako i u svom okruženju.

Sa dvadeset i pet devojaka radile su iskusne radioničarke Centra za devojke Marija Zdravković i Silvija Mihajlović. Ispred EU Info Kutka na početku radionice, obratio se Milan Stefanović, koji je izneo podatke o stanju prava žena u Evropskoj Uniji i naporima koje Evropska komisija ulaže na temu rodne ravnopravnosti.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *