Yasserstain potpisuje kalendare u Nišu

Milan Inić je srpski jutjuber poznat po svom kanalu Yasserstain, na kome ima preko pola miliona pratilaca. Već osam godina snima skečeve sa svojom ekipom, a u njihove najpoznatije serijale ubrajaju se „Nemoj biti taj lik“, „Zbog sira“ i „5 stvari“.

Omiljeni jutjuber obradovaće sve one koji ga vole novim kalendarom. Yasserstain kalendar za 2019. godinu je ujedno i planer jer je koncipiran tako da u okviru kalendarijuma postoji prostor za zapisivanje planova, ciljeva, značajnih događaja, ali i podsetnik na datume koji su važni i koje školarci ne bi smeli da zaborave.

Kalendar je u boji i moderno je dizajniran. Pored autentičnog sadržaja, obogaćen je ilustracijama sa likom Čibi Milana.

Slušaoci iz Niša treba da se spreme za nezaboravnu zabavu i druženje sa omiljenim jutjuberom, jer će on u nedelju, 23. decembra, od 16 do 19 sati, potpisivati ove kalendare u knjižari Vulkan u Forum šoping centru u Nišu.

Čujte i audio-najavu za ovaj događaj.

Tekst: Nikola Golubović

PR tekst

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *