„Women in business“ sutra u Nišu

Color Media Communications, u saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj, organizuje konferenciju „Women in Business“ u cilju promocije ženskog inovacionog preduzetništva na lokalnom i nacionalnom nivou.

Ova konferencija biće održana sutra, 11. decembra, od 10 do 13 časova u sali Simfonijskog orkestra u Nišu.

Na konferenciji će se govoriti o značaju ženskog inovacionog preduzetništva za privredu Srbije, uspešnim primerima dobre prakse kao i o uticaju digitalizacije i informacionih tehnologija na preduzetništvo.

Publika će tokom prepodneva imati priliku da čuje primere dobre prakse od uspešnih preduzetnica – Milene Antić, voditeljke NTV-a, Danke Milojković, direktorke Kuće klastera, Maje Ivanović Đukić, profesorke na Ekonomskom fakultetu, Milve Dugan Ignjatović, predstavnice Milva DSF Trading kompanije i poznatih niških modnih dizajnerki Nevene Kragić i Jelene Dimitrijević. Popodni časovi biće rezervisani za uspešne žene u oblasti kulture i medija – novinarke Ljiljanu Pavlović, Snežanu Dakić, Ivanu Đorđević, Violetu Dmitrić Aleksić i slikarku Jelenu Blečić, koje će takođe podeliti svoja iskustva.

Osim toga, Vanja Bokun Popović, rećiće nešto više o inovacijama u motivacionom predavanju pod nazivom „Žene pokreću svet“, dok će glumica Vjera Mulović prisutnima približiti život Koko Šanel, jedne od najvećih inovatorki u modnoj industriji 20. veka, kroz predavanje „Koko Šanel – žena koja je obeležila istoriju“.

Prisustvo na ovom događaju je potpuno besplatno, a prijavu možete poslati putem linka:

http://www.color.rs/womeninnis/.

Super radio izveštavaće direktno sa događaja kroz emisiju Cool presek. Očekujte uključenje između 12 i 13 časova.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *