BEST Week – nedelja treninga i radionica

best week txtPo treći put u Nišu se održava BEST Week – nedelja treninga i radionica iz najrazličitijih oblasti koji će učesnicima omogućiti da steknu, odnosno unaprede znanja i veštine, a istovremeno podstaći mlade na aktivizam kroz rad u omladinskim organizacijama.

Događaj će trajati od 27. oktobra do 1. novembra, a u okviru svakog dana biće održano po nekoliko predavanja i radionica. Predavanja će biti teorijski uvod u praktičan rad na radionicama, gde će učesnici moći da saznaju i koje su teme i zašto bitne i gde sve mogu biti primenjene.

Oblasti koji će obuhvatiti BEST Week su: informacione tehnologije, gerila i online marketing, novinarstvo i mediji, zaštita životne sredine i problemi savremene civizacije, održivi razvoj i eko-projektovanje, muzičke radionice, interaktivno predavanje biološkog društva.

Sve programe će voditi licencirani stručnjaci sa iskustvom u radu u svojoj oblasti koji zanju šta je aktuelno.

BEST Week organizuje Lokalna grupa Udruženaj Studenata Tehnike Evrope „BEST Niš“, u saradnji sa Fakultetom zaštite na radu, Univerzitetom u Nišu, Kancelarijom za mlade Niš, kao i brojnim pokroviteljima i prijateljima.

Radionice će biti održane u prostorijama Kancelarije za mlade u Obrenovićevoj ulici, u prostorijama Univerziteta u Nišu i prostorijama Fakulteta zaštite na radu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *