Vreme je za čišćenje organizma zelenom glinom

zelena glinaGlina se preporučuje kao odlično sredstvo za negu lica i tela, ali je manje poznato da se zelena pije za čišćenje organizma. Poznato je da pomaže u regeneraciji kože, odlična je za lečenje mnogih promena na koži čineći je nežnom i glatkom, a pritom umanjuje bore. Osim što kožu, bilo lica bilo tela, čini nežnom i elastičnom, otklanja umor i stres.

Zelena glina za piće koristi se za lečenje mnogih bolesti – otklanja problem s varenjem, reguliše anemiju, arteriosklerozu, a smatra se jednim od najefikasnijih sredstava za čišćenje organizma.

Dokazano je da unošenje gline u organizam povećava otpornost na otrove, štiti od mnogih štetnih uticaja koji dolaze iz vazduha, zemlje, hrane, lekova, kozmetike, i pojačava imunitet.

Način konzumiranja zelene gline

Uveče stavite jednu kašiku gline u prahu u 1,5 dl mineralne ili prokuvane vode. I tako svake večeri tokom trajanja detoksikacije.

Prva nedelja- glina se pije ujutru, na prazan želudac, ne mešajući je (ostaviti talog na dnu čaše).

Druga nedelja- takođe se pije ujutru na prazan želudac, ali se prethodno promeša kašikom i ostavi minut-dva da odstoji.

Treća nedelja- pošto se promeša kašikom rastvor se popije odmah, ujutru, na prazan želudac.

Nakon prvog dela (tri nedelje) detoksikacije glinom pravi se pauza do sledeće smene godišnjih doba.

Zelenu glinu za unutrašnu upotrebu možete kupiti u prodavnicama zdrave hrane. Prilikom pripreme koristiti se isključivo drvena kašika. Glinu nikad ne treba pripremati u metalnim posudama i mešati metalnim priborom, a jednom iskorišćena glina ne sme se više koristit.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *