Vraćamo se sa letnje pauze u velikom stilu

Ako smo i mi vama nedostajali, kao što je nama nedostajalo da slušamo sopstveni glas – imate sreće, emisija „Predvečerje“ je prva koja se vraća sa letnje pauze!

Od sada (i za sada), sa vama četvrtkom od 19 sati. Aleks i Tanja prolaze kroz najzanimljivije događaje nedelje, odlaze od teme i vraćaju joj se kao da ništa nije bilo.

A danas, za prvu emisiju posle pauze – poslastica: nagradna igra! U goste nam dolazi Veroljub Radojković, da najavi sutrašnji koncert Marka Luisa u dvorištu Univerziteta, a za 3 najvernija slušaoca to znači po kartu za ovaj događaj!

 

Budite sa nama od 19h i saznajte šta se sve dešava u gradu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *