Vodimo vas visoko,visoko!

Danas nam je puna kuća!

Čućete mnoštvo glasova koji će vas inspirisati,motivisati i podignuti raspoloženje. A od samog starta krećemo sa muzikom, te Marija Jović, PR Feedback-a, putem telefonskog uključenja najavljuje bogat program za vikend.

U nastavku, Milica Stamenković i Jovana Petković boje naš program najveselijim bojama, kao što rade i sa šoljama koje oslikavaju na jako kreativan način.

Stevan Stanojević u ime Centra Psihonega govori o humanitarnom programu koji će sprovoditi sa ciljem da se na konstruktivan način savladaju udarci života.

Nenad Usić je ulični prodavac knjiga, možete ga videti svakog dana u centru grada, ispred Kalče, kako na najzabavnije moguće načine uspeva da podigne čitalačku svest slučajnih prolaznika, te smo ga pozvali da kaže nešto više o svojoj delatnosti.

I čemu sve ovo? Pa… Želimo da pomeramo granice i dosegnemo najviše vrhove. A kako se to radi, najbolje mogu da nam kažu Slobodan Minardi i Jelena Minardi, planinarka koja je sa svojih 98. godina i dalje aktivna. Čujemo se!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *