Vlatko Stefanovski ove subote u Nišu

Foto: Marko Plečko

U Domu vojske u Nišu, Vlatko Stefanovski će ove subote (8. decembra) održati solostički koncert. Tom prilikom će promovisati svoj novi album „Mother tongue (Maternji jezik)“.

Ovaj gitarista skromno podseća da dvadesetak godina “sramežljivo svira solo koncerte”, uglavnom po gitarskim festivalima, samo za gitariste, jer je, kako kaže, to za njih stručna literatura, a za njega avantura.

„Dolazim u Niš prvi put solo, na moju veliku radost, i probaću da to veče pretvorim u svečanost zato što smatram da je ono što imam da ponudim publici – svečanost. Došao sam do tog nivoa da se mogu odvažiti svirati sam. Mislim da sam dovoljno naučio taj zanat i imam dobar ton koji daleko putuje, pa verujem da će publika biti zadovoljna, jer ipak smatram da sam stekao pravo da nakon 40 i više godina bavljenja ovom disciplinom, nakon svih mogućih i nemogućih projekata koje sam radio, napravim ovakav solistički projekat“, rekao je priznati gitarista.

Osim autorskih pesama, publika će imati prilike da čuje i velike hitove grupe Leb i sol.

Ulaznice po ceni od 1000 dinara mogu se kupiti na blagajni Doma Vojske, kao i u Energy music shop-u (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12).

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *