Vlatko Stefanovski dolazi u Niš

Proslavljeni gitarista i osnivač legendarne grupe Leb i sol, Vlatko Stefanovski, održaće akustični solistički koncert u Nišu u subotu, 8. decembra od 20 sati.

Koncert u Domu vojske biće prilika da i niškoj publici predstavi svoj novi solo album „Mother tongue“ („Maternji jezik“), koji je, kako kaže, čuvao u glavi i duši 20 godina.

Muzika Makedonije je moj maternji jezik. Na albumu sviram tradicionalne melodije makedonskog folklora – rekao je Stefanovski, i dodao da je neke numere čak snimio iz prve, bez ponavljanja.

Ljubitelji grupe Leb i sol ipak neće ostati uskraćeni za najveće hitove ove grupe – „Čukni vo drvo“, „Jovano, Jovanke“, „Čuvam noć od budnih“, „Skopje“ i druge.

Ulaznice po ceni od 1000 dinara mogu se kupiti na blagajni Doma Vojske, kao i u CD Sound music shop-u (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shop-u (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12).

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *