Viva Vox – Dva bisa i premijera na koncertu u Domu vojske

Foto: Jupiter’s Rings Studio / Nenad Petrović

Dva bisa, premijera pesme i prvi nastup sedmoro novih članova obeležili su koncert hora Viva Vox u prepunoj sali Doma vojske u Nišu. Koncert za koji se tražila karta više opravdao je očekivanja publike i pokazao članovima hora da rade pravu stvar.

Nakon nekoliko taktova klavira i numere iz filma „Star wars“, salom Doma vojske odjekivali su pre svega strani hitovi, ali i nekoliko pesama sa naših prostora u a kapela aranžmanu. Publika je uživala u obradama Skorpionsa, grupa Kvin, Ramstajn, ali i pesmi „Srce“ Ekatarine Velike.

Po prvi put na svojim nastupima članovi hora Viva Vox izveli su obradu pesme „Madness“ grupe Mjuz, što je izazvalo pozitivne reakcije publike. Nije bilo nikakve posebne najave pre pesme. Nakon izvedene numere dirigentkinja Jasmina Lorin je jednostavno saopštila prisutnima: „Ovu pesmu smo prvi put izveli.“.

Ipak, najveće oduševljenje publike izazvala su izvođenja pesama „‘Ajde Jano“ i „Ameno“.

Nakon prvog bisa i izvenene numere „Ameno“ članovi hora su mislili da je njihov nastup završen, pozdravili su se sa publikom i povukli iza scene. Ipak, gromoglasni aplauzi i ovacije vratili su ih ponovo na podijum nakon čega je dirigentkinja hora Jasmina Lorin uz osmeh izjavila:

„Ja ovo još nisam doživela. Pozdravili smo se sa publikom, otišli iza scene i ponovo se vratili. Sada zaista nemamo dogovor šta ćemo da pevamo.“

Nakon još jedne otpevane numere od strane hora Jasmina Lorin je iskreno priznala:
„Ja ljudi ne mogu više.“

Usledio je smeh i aplauz publike čime je još jedan nastup a kapela družine iz Zemuna završen.

Koncert u Nišu sedmoro novih članova hora pamtiće i po svom prvom nastupu sa Voksovcima, a niška publika im je aplauzima poželela uspeh i odala priznanje za izvođenje.

Poput prethodnih koncerata i na ovom su članovi hora oduševili publiku, podelili sa njom pozitivnu energiju i dokazali moć ljudskog glasa.

Naslovna fotografija: Jupiter’s Rings Studio / Nenad Petrović

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *