Više od 20.000 posetilaca prve večeri festivala ljubavi

love fest tekstOsmo izdanje Lovefesta, već prve večeri oborilo je sve rekorde posećenosti, a kroz festivalsku kapiju do prvog dana prošlo je više od 20.000 ljudi. Zvezda prvog dana festivala ljubavi bio je vizionar i legenda elektronske muzike Jeff Mills, koji je gotovo tri sata na nogama držao masu na Fire Stage-u. Pre njega na najvatrenijoj bini festivala nastupili su Kenny Larkin i Robert Hood koji će kako kaže dugo pamtiti svoj prvi nastup u Srbiji.

Lovefest je neverovatan. Kada sam video masu ispred bine, jedva sam čekao da izađem i počnem set. Osetio sam veliku energiju publike, koju sam vratio kroz muziku. Zaista prava stvar po kojoj ću pamtiti svoju prvu posetu Srbiji

rekao je Robert Hood.

Program nove festivalske bine, Bushmills Live Stage-a zvanično je otvorila legendarna srpska grupa Partibrejkers. Do kaja večeri na bini posvećenoj ljubiteljima tvrđeg zvuka nastupili su Kanda, Kodža i Nebojša, Frau Casio, di-džej Flip, MKDSL i mnogi drugi.

Burn Energy Stage tradicionalno je promovisao energiju klabinga na otvorenom uz muziku koju su puštali potpisnici holandskog lejbla JEUDI Records Dr Dru i dvojac Adana Twins, a jutro je pripalo beogradskom di-džeju Kristijanu Molnaru.

Na Lovefestu posetioci sa svih strana sveta

Da se reč o najvećem festivalu ljubavi čula mnogo dalje od granice Srbije pokazuju i brojni strani posetioci koji su na festival stigli iz Velike Britanije, Grčke, Turske, Kanade, Rusije, Makedonije i Crne Gore.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *