U večerašnjoj emisiji „U ritmu zdravlja“ o tenisu iz ugla mladih

Šampioni među šampionima – saznajte više o akademiji koja stvara pobednike.

Puno je koraka do ostvarenja ciljeva, mnogo važnih i prelomnih trenutaka, ali radost nakon uspeha je neizmerna. U večerašnjoj emisiji „U ritmu zdravlja“ poslušajte šta o svom putu ka uspehu, o nadanjima i željama, o uzorima imaju da kažu mladi teniseri Teniske akademije „Živković“, višestruki šampioni i vicešampioni Lazar Danić i Lazar Radenković.

Ko zna, možda večeras otkrijemo tajnu kako se u Teniskoj akademiji „Živković“ stvaraju mladi šampioni, ali i ono najvažnije – možda od sutra i vi, inspirisani njihovom pričom, makar rekreativno poželite da uzmete reket u ruke kako bi ste se zabavili i bili fit!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *