Večerašnje Igre na vodi odložene zbog vremenskih uslova

igre na vodiVečerašnje Igre na vodi u okviru Međunarodnog dana mladih odložene su. Organizatori napominju da su igre odložene zbog loših vremenskih uslova, a novi termin je 21. avgust.

Igre na vodi organizuju se na bazenu „Čair“ a cilj je da se mladi ljudi okupe kako bi se takmičili i zabacili, a ovogodišnje igre su deo projekta „Festival bezbednosti i sigurnosti mladih“ koji sprovodi KOM 018 i Inicijativa mladih Niš.

Posetioce očekuje takmičarski, umetnički i zabacni program u nedelju 21. avgusta. Igre su koncipirane tako da se svim mladima omogući učeščće bez obzira da li s eprofesionalno ili rekreativno bave nekim sportom. Pored DJ-eva publiku očekuju i nastupi niških repera Furio Đunta, Demonio i Mali Mire.

Ukoliko ste već obezbedili karte za večerašnje igre na vodi, sačuvajte ih, jer one važe i tza novi datu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *