Večeras promocija romana „Operacija eros“ Kruševljanke Ane Berbakov

Ana Berbakov tekstSrpska Agata Kristi kako je mnogi nazivaju, Ana Berbakov, promovisaće svoj roman večeras u Nišu. Čitalačka publika ima mogućnost da osim promocije romana „Operacija eros“ čuju i Anino razmišljanje o uticaju pozitivnih misli i zakonu privlačnosti.

Ana Berbakov je pažnju na svoj književni rad privukla nesvakidašnjim potezom, kada je svojim sugrađanima rentirala prvi roman za jedan dinar. Kako ona kaže, na taj način je stekla veliko isukstvo „jer je na taj način njeno delo pronašlo zanimljiv put do čitalaca, novinara i književnih kritičara”.

Autorka  je rođena 18. jula, 1985. godine u Kruševcu. Završila je fakultet za poslovanje u menadžmentu i sada se bavi pisanjem. Kao srednjoškolac, a i kasnije, radila je mnoge poslove iz oblasti menadžmenta, fotografije, štampe, administracije, trgovine, turizma i hotelijerstva.

Večerašnja promocija zakazana je za 21 sat u kafeu „Manila“ od 21 sat, a ulaz je besplatan.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *