Večeras proglašenje dobitnika karata za Lovefest!

Svi vi koji ste u proteklih nedelju dana angažovali svoje kreativne vijuge i odgovorili na naše nagradno pitanje (u tekstu „Super radio te vodi na Lovefest„), znate šta je večeras.

Petak je uveče, spremni ste da provedete divan vikend, odgledate koju utakmicu možda, ali i da svakako večeras od 20 sati budete uz strim Super radija.

Jer da – večeras proglašavamo dobitnike 10 kompleta karata za ovogodišnji Lovefest u Vrnjačkoj banji!

A svi vi koji možda sad prvi put čujete da nagradna igra postoji… Pa nije još kasno ni za vas! Klik na link iz prve rečenice, saznajte šta i kako, pa ko zna – možda baš vi budete najkreativniji i najsrećniji!

Od 20 sati uz vas su Aleksandra Đorđević i Nikola Golubović, uključiće se i Katarina Vlašak iz PR tima Lovefesta, i naravno – uključićemo sve dobitnike karata.

To je zapravo uslov da dobijete kartu – kad čujete svoje ime, a vi brzo okrenite 018/428-75-93, i verifikujte svoju kartu, uživo u programu!

Slušamo se odmah posle „Predvečerja na Super radiju“! A biće i iznenađenja!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *