Večeras „For Esma“ na River stejdžu

Program „Prijatelji Šabanu“ u okviru River Nišvil stejdža, biće održan danas i sutra. Stejdž je postavljen u Amfiteatru na keju, pored spomenika Šabanu Bajramoviću.

Na dan rođenja Esme Redžepove (8. avgusta) nastupiće originalni Esmin sastav koji predvodi Simeon Atanasov, Esmin sin, a Esmine pesme izvešće Eleonora Mustafovska. Zbog toga je i prvi dan River stejdža nazvan „For Esma“.

Osim Esminog orkestra, na River stejdžu nastupiće i Marko Luis, „Muhi Tahiri & friends“ (Švajcarska), „Lilly of the West“ (Bugarska), „Jazzotheria Band“ i „Pasivni Posmatrači Prirode“, a posle ponoći biće emitovani i filmovi o Šabanu Bajramoviću, u sklopu Nišville Movie Summit-a.

Ovaj program besplatan je za posetioce. Ministarstvo kulture pomoglo je ovaj program sa 200.000 dinara.

Program:

Utorak 8.avgust
20:00 – 20:40
TEATAR – IN-BETWEEN ,Trupa ADA SAVREMENI PLES / Contemporary Dance
21:00 – 21:50
Kafee Ball – Jazzoteria
22:00 – 23:10
For Esma
23:20 – 00:10
Pasivni Posmatrači Prirode

Sreda 9.avgust
20:30 – 21:30
Lily of the west
21:40 – 22:40
Muhi Tahiri & Friends
22:50 – 00:00
Marko Luis

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *