Veče Šumana na Fakultetu umetnosti

Vece Sumana tekstProfesori  i studenti Fakulteta umetnosti održaće koncert ,, Veče Šumana”  9. aprila u 20 sati u Koncertno – izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti u Knjaževačkoj 2a.

Na programu će biti numere iz dva opusa: Spanische Liebes – Lieder Op.138. iz 1883. i Spanisches Liderspiel Op.71  iz 1887.

Na koncertu će nastupiti profesori i saradnici Katarina Simonović Ivanković (sopran), Aleksandra Ristić (mecosopran), Saša Arsenkov (tenor), Ingrid Janković (klavir) i Dragan Jovanović (klavir) i studenti Fakulteta umetnosti Nikola Mikić (bariton) i Marko Milisavljević (bariton).

Ulaz na koncert je besplatan uz primerak promotivne ulaznice koja se može nabaviti u muzičkoj prodavnici ,,Happy house”,  knjižari ,,Indigo”, kafe baru ,,Gnezdo” i u kafeima ,,Tramvaj” i ,,Truba”.

Detaljan program koncerta možete pogledati ovde.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *