Veče posvećeno Saši Markoviću Mikrobu u Nišu

mikrob tekstOn je za nas Mladoženja, Bambus i Ganeša i jedan je od najznačajnijih predstavnika srpske alternativne umetničke scene. Veče posvećeno Saši Markoviću Mikrobu biće održano u Sali na drugom spratu Univerzitetske biblioteke u petak, 17. aprila od 18 sati.

Saša je bio novinar, radijski voditelj i urednik (poznat po emisijama Ritam srca i Lepi ritam srca na Radiju B92, Black Market na Radiju SKC), društveni i kulturni radnika ali i performer. Do 2010. godine, kada je preminuo u svojo 51 godini života Mikrob je radio kao saradnik u više listova i radio programa, a kao performer je pedesetak puta nastupao u Srbiji i inostranstvu.

Udruženje građana „Litera“ je u saradnji sa Univerzitetskom biblioteom „Nikola Tesla“ pripremilo Veče posvećeno Saši Markoviću Mikrobu. Svi zainteresovani imaju mogućnost da pogledaju izložbu Mikrobovih radova i kratke filmove i to u petak, 17. aprila od 18 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *