Važno obaveštenje za sve one koji učestvuju u nagradnoj igri za Lovefest

Ukoliko ste učestvovali ili planirate da učestvujete u nagradnoj igri kako biste osvojili komplet karata za Lovefest pročitajte naredno obaveštenje.

Iako je prvobitno najavljeno da će podela karata uživo u program Super radija biti realizovana u nedelju 16. jula, termin moramo da odložimo za još jedan dan.

Pretpostavljate da su tehnički razlozi zar ne?

A iskreno?

Hajd reći ćemo vam u ponedeljak 17. jula od 12 sati na superradio.rs kada ćemo i proglasiti petnaestoro srećnih dobitnika.

Vi ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri ili ste već učestvovali, morate da slušate program kako biste saznali da li ste osvojili svoj komplet karata.

U specijalnom programu u ponedeljak 17. jula od 12:00 na Super radiju voditelj će prozivati potencijalne dobitnike.

Ukoliko budete čuli svoje ime na radiju vi nas pozovite i potvrdite svoju kartu.

Za sve one koji još uvek nisu, a žele da učestvuju u nagradnoj igri više informacija mogu dobiti ovde. 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *