Vanja Bulić na druženju sa čitaocima u Nišu

Foto: laguna.rs

Foto: laguna.rs

Svi čitaoci knjiga Vanja Bulića imaju mogućnost da se u četvrtak, 28. avgusta, druže sa piscem, razgovaraju s njim i obezbede sebi potpisan primerak svoje omiljene knjige.

Izdavačka kuća Laguna pripremila je inenađenje za sve čitaoce ovog popularnog autora, te će u četvrtak u knjižari Delfi u Voždovoj od 19 do 20 sati biti i organizovano druženje uz knjige i čašicu razgovora.

„Dosije Bogorodica“ naziv je nove knjige Vanje Bulića, a u ovom delu nema piščevih iznenađenja jer je i ova knjiga istog žanra kao i njegova prethodna dela „Simeonov pečat“ i „Jovanovo zaveštanje“.

Ovo što ja pišem trenutno jeste popularan žanr u inostranstvu, s tim što je tamo dozvoljeno, čak i poželjno, igrati se istorijskim i religijskim činjenicama. U mojim romanima sve što je vezano za religiju i istoriju je tačno, a trilerski deo knjige je plod moje mašte. Kada se to dvoje dobro ukomponuje, čitalac teško može da razluči gde prestaje istina a počinje mašta, i obrnuto. Naši ljudi vole teorije zavere, pa često i ono što su ozbiljne namere sveta proglašavaju zaverama, dok nam se ne obije o glavu

istakao je Bulić za sajt izdavačke kuće Laguna.

Ukoliko želite da besplatno osvojite ovu knjigu predlažemo vam da slušate emisiju Cool presek u sredu, 27. avgusta od 12 do 14 sati samo na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *