Uz rekreaciju i obrazovanje postanite zadovoljni sobom

U današnjem Cool preseku predstavljamo vam svu šarenolikost dešavanja u našem gradu.

Stižu praznici, a ti tih dana ne možeš da odoliš đakonijama na trpezi, pa dodaš koji kilogram više i posle se danima boriš da ih skineš. Naša gošća Jelena Cvetković iz planinarskog kluba Železničar ima predlog kako da na zdrav i zabavan način provedeš deo vikenda i bez griže savesti započneš narednu nedelju.

Nakon pešačenja po planinama spuštamo se na gradski asfalt i dajemo ti korisne informacije u vezi sa tvojim budućim obrazovanjem. Gošća u studiju Super radija biće direktorka komunikacija Sajma obrazovanja u Nišu, Katarina Stanković.

Saznaj šta te očekuje na predstojećem Sajmu obrazovanja i već sada počni da razmišljaš o svojoj budućnosti.

U emisiji ćemo govoriti i o predstojećim događajima koji su vezani za obeležavanje Uskrsa, o uspesima niških mladih sportista, a dobra i drugačija muzika na bajtovima Super radija je nešto što se od nas uvek očekuje.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *