Usrkšnja radionica za decu i roditelje u parku Svetog Save

SOS Deija sela Srbije radionica tekstRoditeljji, bake i deke povedite svoje mališane u park Svetog Save danas do 17 sati. Fondacija SOS Dečija sela Srbije organizuje jednodnevnu usrkšnju radionicu u blizini Mosta ljubavi.

Prema navodima organizatora cilj ove akcije, koja je u sklopu obeležavanja Uskrsa, jeste da se mališani zabave, izraze svoju kreativnost ali i da se upoznaju sa običajima.

Učešće na radionici je besplatno, a kreativna radionica za decu, mlade i njihove roditelje je od 17 do 19 sati u parku Svetog Save u blizini Mosta ljubavi.

Iako vremenska prognoza to ne predviđa, organizatori napominju da se u slučaju lošeg vremena radionica seli u zatvoreni prostor u kancelariji Fondacije SOS Dečija sela Srbije u ulici Svetozara Markovića broj 1.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *