Uspešno otvorena biciklistička sezona 2015!

otvaranje biciklističke sezone tekstJuče je u Nišu zvanično otvorena biciklistička sezona 2015.

Iz Udruženja Karavan Tim iz Niša, koje je organizovalo ovu akciju, javljaju da je akcija bila uspešna, uprkos oblačnom vremenu, te da je učestvovalo oko 200 biciklista. Osim Nišlija, bilo je tu i gostiju iz Soko banje, Leskovca, Prokuplja i drugih gradova.

„Vožnja je, nakon izmena, održana do Niške banje. Grupa je sa Trga Kralja Milana krenula u 10.30 časova i kretala se laganim tempom uz pratnju policije do odredišta. Tamo je sve učesnike čekalo osveženje.“ kažu iz Udruženja.

Oni su izrazili zahvalnost i Saobraćajnoj policiji koja je pomogla da sve protekne u najboljem redu i, kako kažu, „Ovoga puta su sve raskrsnice bile na vreme regulisane pa nije bilo problema sa nervoznim vozačima“.

Akciju su podržali grad Niš i Coca-cola HBC Srbija, a to je tek prva od mnogih koje planiraju za ovu sezonu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *