Urban Fest 2k18 se seli u Narodno pozorište

Varljivo septembarsko vreme nateralo je glumce da pozornice Urban Festa presele na scenu Narodnog pozorišta u Nišu.

Organizatori kažu da su veoma zadovoljni dosadašnjim odzivom građana, budući da je festival u prva dva dana ispratilo više stotina posetilaca.

Predstave će i u Narodnom pozorištu biti besplatne za sve posetioce, a večeras nas na repertoaru očekuju predstave „Preljubnici“ Marka Kamoletija u izvođenju Račanskog pozorišta Kulturnog centra „Radoje Domanović“ u 20.30h  i predstava Akademskog pozorišta Studentskog kulturnog centra Niš – „Sve o ženama“, od 22h.

U nastavku slede fotografije druge večeri Urban Festa, sa predstava „Peščanik“ (Akademsko pozorište SKC-a Kragujevac) i „Antigona“ (Omladinsko pozoršte „Vožd“ iz Šapca).

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *