Upoznajte životinje koje je zbrinula Zoo patrola

Fotografija preuzeta sa Fejsbuk stranice udruženja

Fotografija preuzeta sa Fejsbuk stranice udruženja

Za dane vikenda u Niškoj banji održava se izložba ptica i sitnih životinja. Udruženje Zoo planet predstaviće neke od životinja koje su članovi udruženja, takozvana Zoo patrola, zbirnuli.

Prema najavama iz udruženja posetioce izložbe izložbe očekuju ukrasni zečevi različitih sorti, feretka Luka, činčile, čileanska veverica i kozica Miljana. A u nedelju 6. decembra za mališane je obezbeđeno jahanje šetlandskog ponija po imenu Paki.

Za sve one koji planiraju da se upoznaju sa članovima udružeja Zoo planet i životinjama koje je zbrinula Zoo patrola važna informacija je vremenski okvir od 11 do 16 sati kada će sve biti prikazano na izložbi u Niškoj banji.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *